Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243

U kunt hier de klantervaringen met Ellema Garagedeuren doorlezen en desgewenst uw ervaring met anderen delen. Onder de inzendingen verloten wij elk jaar een gratis handzender!

Klantervaringen

15 berichten op 3 pagina's
René Nicolai
06-11-16 21:56:40
In juli dit jaar is bij ons een nieuwe garagedeur geplaatst. Omdat we een oude Novoferm hadden, had ik het aanbod van dit merk op internet bekeken. Via Google kwamen we bij Ellema Gorredijk terecht. Na een bezoek aan de showroom en de verkregen informatie hebben we gekozen voor de ISO20 sectionaaldeur. We zijn hier erg tevreden mee.

Voordelen Novoferm:
1.Zeer goede prijs/­kwaliteitsverhouding
2.Het elektrische loopwerk is super en bedieningsvriendelijk
3.De isolatie. Vergeleken met onze oude deur een groot verschil. Zowel geluid als de warmte/tocht.

Pluspunten Ellema:
1. Geen opdringerige verkoop, goede informatie verstrekking.
2. Plezierige en kundige medewerkers.
3. Communicatie. Ook na de installatie krijg je antwoord op vragen.
Opmerking:
Graag gedaan!
Geert Groenewold
28-01-16 16:46:52
Vandaag is onze Garagedeur geplaatst. Snelle en vakkundige plaatsing. Wijn zijn ontzettend blij met het resultaat. Een aanrader. Bij het eerste gesprek krijg je een goede en uitgebreide informatie over het product.en je verneemt de passie over zijn werk als hij je foto's van klussen laat zien
Jeroen Meers
17-01-16 17:09:47
Wij waren toe aan een nieuwe garagedeur, en vonden al snel de website van Ellema. Na een bezoek aan huis werd alles helder uitgelegd over de diverse mogelijkheden besloten we de actiedeur te bestellen. Toen de deur beschikbaar was werd er netjes eerst een afspraak gemaakt. Alles ging snel en vakkkundig, de oude deur werd verwijderd en afgevoerd, alles werd netjes opgeruimd . We zijn zeer tevreden en blij met onze keuze voor deze Novoferm deur. Ook de handige ventilatiestand gebruiken we nu regelmatig!
Martin Gerritse
10-01-16 16:44:14
Van de week is door Ellema Garagedeuren bij ons de garagedeur vervangen, wat een verschil met onze oude ongeïsoleerde deur. Dank voor de goede service, alles was in een dag netjes geklaard!
Opmerking:
Natuurlijk graag gedaan!
van Slooten
25-11-15 10:22:55
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe garagedeur. Montage was professioneel en snel. Binnen een dag hadden we een nieuwe garagedeur. Goede uitleg over gebruik en onderhoud. Zeker een aanrader!
Tonen: 5  10   20