Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243

 

Welkom op onze website!

U kunt ons nu ook via Whatsapp bereiken

Ellema Garagedeuren Gorredijk, sinds 1996 gespecialiseerd in de verkoop en montage van garagedeuren!  Als officieel Novoferm garagedeurdealer beschikken we over vakkennis en bieden we eerste klas service. Alle landelijke Novoferm garagedeur acties voor de particuliere markt zijn bij ons geldig. Onderstaand de actuele actie.

Aanbieding: 25% korting op de Novoferm Duoport en sectionale garagedeuren

Bestel je in de actieperiode een Novoferm openslaande garagedeur en of elektrische sectionale garagedeur, dan ontvangt u 25% korting. Vraag naar de voorwaarden. Actie geldig t/m 31-08-2024. Bezoek onze showroom om de garagedeuren te bekijken. Monteren doen we snel: het duurt niet langer dan één werkdag.

Nieuw!!!


De NovoPort Speed!
Standaard zonder meerprijs bij alle Novoferm sectionale garagedeuren. De nieuwe sensatie in garagedeurenland!
De unieke NovoPort aandrijving met zijmontage kennen we al, maar nu is de NovoPort Speed uit. Een nog mooier uiterlijk, heldere en energiebesparende verlichting, drukknop aan de wand en extra aansluitingen voor smartphone applicaties. Wij staan niet stil!
STANDAARD TWEE KEER ZO SNEL GEOPEND!


Nieuwsgierig geworden?

Klantervaringen

In juli dit jaar is bij ons een nieuwe garagedeur geplaatst. Omdat we een oude Novoferm hadden, had ik het aanbod van dit merk op internet bekeken. Via Google kwamen we bij Ellema Gorredijk terecht. Na een bezoek aan de showroom en de verkregen informatie hebben we gekozen voor de ISO20 sectionaaldeur. We zijn hier erg tevreden mee.  Lees hier verder.. 

En ons eindproduct is ons visiteplaatje,......