Voor gewoon een goede garagedeur!

Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243 De Werf 12-1 8401 JE Gorredijk

Openen en sluiten sectionaaldeuren met de Smartgaragedeur app

Smartgarage app is een nieuwe gratis app van Novoferm om uw sectionaaldeur te openen en sluiten met een smartphone en/of tablet. Dit kan vanaf iedere gewenste locatie. Naast het openen en sluiten kan de verlichting en de ventilatiefunctie hiermee worden bediend.  Om uw sectionaaldeur aan te kunnen sturen via de smartgarage app is het nodig het Novoferm mobilitypakket aan te schaffen. Dit bestaat uit een wifimodule met interface. Dit pakket is verkrijgbaar via uw Novoferm dealer.
Wanneer de sectionaaldeur wordt geopend kan het voorkomen dat er een obstakel onder de deur staat, waardoor deze niet mag sluiten. Heeft u hier van een afstand geen zicht op? Dan is het uit veiligheidsoverwegingen noodzakelijk de sectionaaldeur uit te breiden met een fotocelbeveiliging.

 

Smartgarage app

  • Openen en sluiten van de garagedeur met de smartphone en tablet. Toepasbaar op de Novoport (modellen geleverd vanaf 2016), Novomatic 423 en Novomatic 563. 
  • De aansturing van de aandrijving verloopt via de gratis smartgarage app, te downloaden in de App Store (iOS) of bij Google play (Android).
  • Aanschaf Novoferm mobilitypakket noodzakelijk: wifimodule met interface. Bij een tweede garagedeur volstaat de aanschaf van een extra wifimodule. 
  • De sectionaaldeur is vanaf iedere gewenste locatie te bedienen.
  • Te gebruiken door een onbeperkt aantal mensen. De eigenaar verstrekt de code aan de overige gebruikers. De code staat op de interface. Hierdoor is het niet meer nodig om bijvoorbeeld meerdere handzenders aan te schaffen. De app volstaat.
  • Niet alleen handig voor gezinnen, maar ook voor bedrijven.